0212 441 01 72

Uzm. Psikolog Tuba Damla Terziler

Uzm. Psikolog Tuba Damla Terziler

Özel Italyan Lisesinden mezun olduktan sonra, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Psikoloji lisans eğitimi alan Tuba Damla Terziler stajlarını Amatem ve Balıklı Rum Hastanesi’nde tamamladı.

Lisans eğitimi ardından Davranış Bilimleri Enstitüsü’nde Mesleğe Hazırlık Staj Programını tamamlamıştır. Daha sonra Cised’de Vajinismus eğitim programı ve Gottman Çift Terapisi ilk üç modülünü tamamlayarak, çift ve aile terapisi alanında ilerlemeye başlamıştır.

2017 yılında New York’ta bulunan Mercy College’da iki yıllık çift ve aile terapisi master programından dereceyle mezun olmuştur. New York’ta iki farkli klinikte toplam 500 saat süpervizyonlu terapi sürecinin ardından 2017 yılında Türkiye'ye dönmüştür.

Çift ve ailelerle yaptığı terapiler dışında, bireysel terapilerinde ağırlıklı olarak depresyon, kaygı bozuklukları, yeme bozukluklari, panik bozukluk, alkol bağımlılığı, öfke kontrolü, kayıp ve yas süreci üzerinde calışmaktadır. Bireysel psikoterapilerin yanı sıra çeşitli grup calışmaları da yapmaktadir. İhtiyaç durumunda İngilizce terapiler de sağlamaktadır. Günümüzde aktif olarak İstanbul dışında farklı şehirlerde de çeşitli grup çalışmaları gerçekleştırmektedir. 

Çalışma Alanları
  • Aile Terapisi
  • Çift Terapisi
  • Cinsel Terapi